středa 19. července 2006

U2


Samozřejmě redhoti jsou dotičasto drsní takže to chce i nějakou slušnou hudbu jako například U2..Na nich se mi líbí už jen ten fakt že jsou z Irska a neustále fungují už od roku 1976, takže to nejsou žádné rychlokvašky, ale spíše už i hudební legendy :) Všichni známe Bona ale víte jaké je vůbec jeho právé jméno a proč zrovna Bono? Bono Vox, vlastním jménem Paul Hewson, přezdívka vznikla podle obchodu v Dublinu na O'Connel Street, což znamená v lámané latině dobrý hlas. To se jeho kamarádům náramně hodilo, protože je prý pěkně ukecanej :) Co dělá v kapele? hlavní vokál, texty, doprovodná kytara, harmonika...on je prostě bouchač! Správný chlap-jedna žena, 4 děti, charita,...Dalším členem kapely je The Edge, vlastním jménem David Howell Evans. Přezdívka Edge prý vznikla podle rysů jeho obličeje, prý mu tak říká i jeho matka :) ale to si nejsem fakt jistá jestli je to pravda :D Adam Clayton je baskytarista a říká se mu Adam Clayton.. :) Larry Mullen, Jr. je bubeník. Je svobodný ;) ale od střední školy žije se svou přítelkyní se kterou má 2 dítka.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

naprosto skvělá skupina ale zas tolik toho odnich neznám ale připomíná mi to NOry :) :-***

Áňa řekl(a)...

nory?? :D protože je všeobecně známo že norové mají U2 rádi a vždycky od nich něco pějou..:D

Jossie 8D řekl(a)...

bobi, rada bych se ponorila do taju U2 rekni mi jake pisne si mam stahnout,ktere sou necoolovatejsi?

Áňa řekl(a)...

nejcoolovatější?? beru s sebou na tscz to nové cd a pak ještě bestofku:D takže tě pohltím nakažlivou jutůditidou:D ale cool jsou Elevation, Walk on, Vertigo, Beautiful day, Pride,...toho je hodně ;)

Anonymní řekl(a)...

Vertigo:P,jen sem si vzpomněla na festival v Ostravě,zpíval to i TS Brno,myslím,že?nebo někdo jiný?ale asi ti Brňáci,nevíš jestli zítra na tábor dorazí i někdo z Brna?Bylo tam hodně příjemných a sympatických človíčků(i jeden hezjý človíček:P)PAPA,tak zítra a nezaspi bobe,sice to stihnem i tak ale jistota je jistota:-*
Tvoje malé zvířátko s knoflíčkem, které zná kominíčka:D

Áňa řekl(a)...

Hey sperlich..nevím kdo na koho čekal,že?? ale stálo to za to ne?? úžasné mé milované Dánsko