neděle 21. října 2007

ňuf


Tahle fotka je nic moc. ale hlavně je to asi poslední fotka co spolu máme.. jo není ani proč truchlit asi.. já neumím truchlit.. jsem takhle ještě nikoho krom pár křečků neztratila. Takže asi ani nevím jaké to je a co bych měla právě teďka dělat. Ve čtvrtek ráno jsem ho normálně jako vždycky pustila ráno ven a on se zatím nevrátil. Lítají kolem mě teorie jakože randí s kočkama nebo ho sejmul vlak, sežralo nějaký větší zvíře.. já nevím.. ale myslím, že ten ňuf je určitě někde uplně v klidu, že ho někdo našel a hraje si s ním teď místo nás. Jej.. co si to namlouvám? :( hlavně žádné litovné zprávy hej.. říkám já nevím co se v těchto situacích dělá..takže jen dokola poslouchám Glena kombinovaného nyní už s Radioheady.
http://youtube.com/watch?v=mz2Us_fM4JU
http://youtube.com/watch?v=mz2Us_fM4JU

5 komentářů:

Luc řekl(a)...

houmí milášek,třeba se mu jen stýskalo po mně a udělal dlouho cestu do krnova místo tebe:P hou,ale houmíí:( hej a pročpak jsi tu hodila 2 odkazy na 1 klip?hej a the frames:) to mi silně připomíná skauty, tak asi ti nějakeho dohodím:P

Jossie 8D řekl(a)...

hej, ale on se přece ještě vrátí, ne?

lufulka řekl(a)...

on jel za mnou teda šel možná se kousek svezl za mnou do Těšína a jelikož jsem tam nebyla tak je na cestě do Řeky a tam mě nejspíš nezastihne tak zazvoní v Porubě a pak ti dám vědět :) ale věz, že cesta trvá nějakou tu chvíli :)

Pirinka řekl(a)...

myši neboj...však on se vrátí...kocouři se jen prostě rádi toulají...:)

Anonymní řekl(a)...

kdyžtako jeho návratu určo informuj.. :D