čtvrtek 25. října 2007

Zmrzlina Bridget Jones

Dneska byl skvělý dlouhý den। Večer si jen tak sedím a vyrábím Teře kostým na kostlivce na helouvínskou párty co mají v pondělí ve škole॥ jelikož zítra jedu pryč a nebudu tu dlouho, tak nebylo kdy jindy to ukutit.. stříhám a vyměřuju délku klíční kosti, když přijde mamka a v ruce drží tuhle pixlu se slovy "Koukej co mám, zmrzlinu Bridget Josenové :) pojď si ji se mnou dát ;) tak jsme dlabaly.. a mňaaam.. je to taková ta zmrzlina jak se o ní dá říct, že pokud jste ji neochutnali, tak nevíte co to pravá zmrzlina je ;) takže jsme seděly u počítače a hledaly všechno o oné dokonalé zmražené vodě ;)

V České republice je exkluzivní zmrzlina Häagen-Dazs k dostání v deseti podmanivých chutích (Vanilla, Belgian Chocolate, Strawberries & Cream, Macadamia Nut Brittle, Dulce de Lechce, Pralines & Cream, Baileys, Strawberry Cheesecake, Cookies & Cream, Vanilla Caramel Brownie) v síti vybraných supermarketů a hypermarketů v kelímcích o objemu 500ml za cenu okolo 149 Kč. Díky tomu se tak můžete odměnit lahodným dezertem v klidu domova. Pražská Karlova ulice vám však nabízí také možnost vychutnat si luxusní pohár v jediné zmrzlinárně Häagen-Dazs v Čechách, který vám připraví přesně podle vaší chuti z šestnácti druhů zmrzlin, završených báječnou polevou – třeba malinovou nebo kousky pražených lískových oříšků.

Häagen-Dazs si podmanila svou výjimečnou kvalitou srdce milovníků zmrzliny ve více než 70ti zemích světa. Zmrzliny Häagen-Dazs jsou mistrovskou kompozicí prvotřídních surovin a přitom neobsahují konzervační látky (nahrazuje je vaječný žloutek) ani umělá barviva a emulgátory. Zmrzlina je úžasně hustá, za což může přítomnost pouze 20% vzduchu. Po vyndání z mrazáku je proto dobré nechat ji nejdříve trochu rozmrazit, protože by se pro lžičku mohla stát nedobytnou a chuťové pohárky by opravdu trpěly.

2 komentáře:

Jossie 8D řekl(a)...

hej mě tu tčou sliny uplně!!!!:-O

Anonymní řekl(a)...

Kolik že Ti platí????????Jako myslím za takovou super reklamu.No kdyby pro mně těch stopade nebylo stopade,ale třeba deset korun,tak bych do toho s chutí šel:)