pátek 22. února 2008

Kultůra pro Pražáka




Josefka odjela ve středu, takže tím se skvěla završil můj týden plný akce. Jasně, bylo to to milé vytržení ze stereotypu co jsem tolik potřebovala.. i když jsem na úkor toho pár lidí zanedbala, ale třeba to bylo k něčemu dobre.. :)) Byla jsem s Jossie v Bruntále, ale poprvé ve městě.. škoda jen že byla taková zima, že jsme stejně skončily v tolik známém Kauflandu. Potom čajovna, ta nikdy nezklame. Zvlášť zajímavá je ta fotka se Suelin a Špečkem- to je zrovna Džou fotila s bleskem a můj mobil to chytil v tom správném okamžiku. Vypadá to jak kdyby je skenovali ufouni. A pak, že ufouni neexistují..

2 komentáře:

Luc řekl(a)...

Jossie, jsi kočka:) copak u vás v Praze podniknem příště? teda pokud bys chtěla... ovocno-dortíčkovou akci se sofinkou zas? a nebylo ji potom špatně nebo tak? snad ne:)

Jossie 8D řekl(a)...

díky...hlavne na te fotce mam naprosto super vlasy, ale to je díky Chlápkovic luxusnímu šamponu...a jinak ja se rozhodně žádné akci nezdráham...nechcete někdo třeba přijet na jarní sázava fest? ;o) budou tam hrat tatabojs, sto zvířat, prague ska conspiracy, sunflower caravan a dokonce i mattafix :oD