sobota 20. září 2008

BPA


Po všech stránkách zajímavá akce. Dostávám se k ní až s týdením zpožděním, protože on dlouho nebyl počítač nabitý a potom přes týden snad ani tak moc času není. A když už čas byl tak jsem si pustila Krásku v nesnázích o zoufalé tragédce Anně G. špatná volba.
Na pole za letištěm jsme vyraily z mnoha rozličných důvodů :) jednak byly klasické jako vidět silnou koncetraci pánoprstenovských bláznů na jednom poli, potkat se po dlouhé době s bratránkem, který byl stejně k nepoznání, ale měl šunku :) Zasmát se Sperlichovi, který obsluhoval v bufetu, vidět ospalou nemocnou Elis a po dlouhé době vidět Kuwika. Nádhera ne? :) Možná těch důvodů bylo víc, ale jejich relaizace se nějak neuskutečnila. Byla zima, tak to bylo takové méně velkolepé, ale nezklamalo to. Měla jsem na hlavě jakousi skřetí masku a pronikla do atmosféry celého bojiště. Miluju svůj norský svetr, který i v největší zimě nezklame ;)

2 komentáře:

Luc řekl(a)...

BPA? Bláznivá pitva Aničky?:-D Hej a já ti dám vysmát se Sperlichovi:-D Spíše já se vám smála:), ne:) dělám si legraci:) bylo skvělé vidět někoho známého a normálně oblečeného:) Ale jinak Knoflíček začínal být hladový a chtěl se zakousávat do všeho možné(po tom když už nebyla šunka:D)
A norský svetr je skvělý:) teda vypadal skvěle:) Takže se uvidíme na další bitvě?:-D :-D neee:)

Jossie 8D řekl(a)...

hej bratranec je tak strašlivě strašivý...!!!