čtvrtek 16. října 2008

Numerologický rozbor mojí osobnosti

Jasně, jsou to cýpoviny, ale.. :)) člověk si musí vsugerovat, že na to snad aji něco je.. ne? Nevěřím na moc čísel.. :)) ale.. je to sranda.

Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá. Tvrdě pracuje, aby dosáhla jistoty a stability, a to všude. Důležitou roli hraje pevný partnerský svazek.
Vrozená nejistota ji vede k hromadění majetku. Vrozený instinkt ji nutí stále proti něčemu bojovat.

Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci. Důležitá je trpělivost. Tato osoba je praktická a konzervativní. Nemá chuť ke změnám, i když nemá ráda monotónní život. Je obvykle fyzicky zdatná a proto dává přednost činnostem, kde uplatní fyzickou sílu a obratnost. Je pracovitá. Potřebuje jistotu věrnosti partnera.

Pozor na nedbalost a zúžený pohled na život. Opatrnost při rozhodování. Pozor na to, aby to, co prožívá, neobracela dovnitř, což působí na nervový systém, proto je důležité uvolňování energie. Může se objevit nedostatek sebejistoty.Může dojít ke ztrátě osobnosti až rezignaci. Je útočná až hrubá. Pozor na kritiku všeho. Pozor na sobeckost. Nerozhodovat se unáhleně. Pozor na melancholii.

Lidé s jednou 1 ve čtverci mají problémy vyjádřit své vnitřní pocity slovy. Jsou proto často neprávem označování jako citově chudí. Lidem s jednou 1 postačí vyjádřit své city jednou a přijde jim zatěžko pochopit, že jejich partner/ka by chtěl/a slyšet častěji, že on/ona je milován/a. Je jim trapné příliš často hodnotit své intimní pocity.

Těmto lidem chybí jemnocit, schopnost přirozeně poznat, kdy mohou něco vyslovit a kdy raději ne. Často říkají věci, které jejich partner pociťuje jako zraňující. Většina lidí ví, že se chovají jako slon v porcelánu. Hodně z nich ale necítí potřebu změnit se nebo modifikovat tuto vlastnost, a to i přesto, že se dostávají permanentně do potíží. Jejich úkolem a lekcí je pracovat na tom, aby pečlivěji zvažovali, zda to, co říkají, musí být skutečně řečeno, nebo zda snad není lepší cesta, jak vyjádřit své pocity a přání, a dokonce i zlost. Mají tendenci uplatňovat pouze své hledisko.

Znamená to, že dotyčným osobám chybí přirozený dar k rychlému pochopení věcí. Nedotýká se to inteligence, znamená to pouze, že myšlenkový proces u nich probíhá jinak a že potřebují více klidu ke koncentraci. Nebývají také příliš společenští, vystačí si docela dobře sami. Jsou spokojení, když mohou žít pro své koníčky a pro rodinu, nemají zkrátka velkou potřebu být často mezi lidmi.

Lidé s jednou 4. ať je to muž nebo žena, jsou velmi zruční. Pro ně jsou věci, které vidí, ochutnávají či kterých se mohou dotknout, realitou. Čtyřka je ovšem také číslo, které zmenšuje důvěru v sebe sama, takže takoví lidé neustále pochybují o tom, zda jsou dost schopní dovést projekt, který si předsevzali, až do konce. Materiální jistota pro ně může hrát dominující roli.

Kolik lidí má plány, nápady, stanovuje si cíle a potom zjistí, že se jim nějak nedostává dost sil, aby je také uskutečnili. Chybí jim v datu narození 5. Pro tyto lidi je velmi důležité mít nějakou vnitřní pohnutku, která jim pomůže vytrvat u vytčeného cíle a nedovolí jim nechat se odradit těžkostmi. Musí se naučit houževnatosti a vytrvalosti.

7 je emocionální číslo, a reprezentuje ochotu pomáhat. Když toto číslo chybí, jsou lidé více orientováni na sebe a nejsou tak ochotní nechat se vtáhnout do nějaké záležitosti. Jsou zdrženliví a mají potíže prosadit se.

Ačkoliv jim 8 propůjčuje vnitřní sílu, dají se snadno znejistit, protože sami sebe často soudí příliš tvrdě. Protože si potřebují sami pro sebe věci vysvětlit logicky, zdají se někdy těžkopádní a pomalí, ale je to jen zdání. Jejich myšlenkový proces jde cestou postupných kroků, proto věci, které si jednou osvojí, nezapomínají. Musí být ovšem opatrní, aby nesklouzli do negativního myšlení. To se těmto lidem může snadno stát. Lidé, kteří sílu 8 využívají negativně, mohou ve svém prostředí působit tvrdě a neústupně.
Dotyčné osoby rády mluví o svých problémech, ale nenechají obvykle nikoho vyslovit jiný názor. Mohou být velmi nerozhodní, nepružní a také sobečtí.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

A vazne jsi zadala sve datum narozeni?:-D trosku to nesedi ne?Ten zacatek je uplne opacny smer tveho bytí.
Je to tak divné že jsme tak stejné a přesto jiné...