čtvrtek 25. prosince 2008

Definitely, maybe


Prý romantická komedie. Pche. Dokoukaly jsme to s mamkou asi před hodinou a od té doby se nemůžu zbavit Kurta Cobaina a jeho COME AS YOU ARE v mojí hlavě. Hodně hluboko v hlavě. Je první svátek vánoční a měla bych asi dělat něco lepšího než sedět doma a koukat na "romantické komedie", ale.. tyhle vánoce jsou prostě jiné. Letos snad všichni zapomněli proč jsou. Sice pěkné dárečky to rozhodně jo, ale.. a pak je tu spousta ale, které jsou zakončené jedinou větou: Ale vždyť jsou Vánoce! (a dneska byl navíc v televizi můj oblíbený Jack Frost, takže teď už jen aby dopadlo trochu sněhu a já šla ven stavět své nové kamarády: běloši, výška okolo metru, zvlaštní znamení - 3 koule)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

hej, že jo:) jsem stejného názoru, že letos jsou Vánoce hodně jiné:) hmm, romantické filmy:) to Klepaní je taky romanťak? dneska jsme koukali na Valliho a je skvělý a Eva je strašně sladká, děkuji:-*

Pirinka řekl(a)...

Tož ale dobrý film, ne? :D

Áňa řekl(a)...

Moc dobrý film ;) ono to z toho postu nevyznělo? a klepání je Luci taková road movie, má to asi jen hodinu, ale je to hrozně krásné ;)