neděle 15. února 2009

Valentýn bez krve





:*********************************************************************
Lights will guide you home and ignite your bones and I will try to fix you...
Růžová trička. Bart. Růže. Růže na zemi, Bart ve sněhu. Růže teď visí a Bart spí. Kulatý. Nově objevené fotbalové hřiště. Přesolené hranolky s nedovařenou zeleninou. Čajík z tolik povědomé a všudepřítomné jahodové konvice. Cesta autem. Nejlepší marcipán, co se mi kdy povedl. Ujetý autobus a dlouhá cesta pěšky zasněženými Branticemi. Chvilka naděje v půjčení kola, která ztroskotala a skončila brbláním rtů. Obchod. Fondue, káva a mlíko. Cesta na záchod. Pseudoacross. Lakování nehtů. Cesta večerním autobusem. Malá místo psíka. Návod k sáňkám. Naražená ruka. Malá klouzající se po podlaze. Tanec na baru. Nekončící sledování televize. Justine. Retro chvilky. Nový dům. Dokonalá rychlá cesta domů.. a to vše završeno postvalentýnskou pusou a sledováním Zkrocené hory :)
Ten den měl všechno a ještě mnohem víc ;)
Tears strem, down your face...
:**********************

5 komentářů:

AutumnCollection řekl(a)...

Napadlo mě, že: Žijeme v rychlé době, kde mají informace svou novou formu a cenu. Víme dokonce, že jsi byla na záchodě!! Neskutečné :)

Jossie 8D řekl(a)...

ano, ale při tom vlastně nevíme nic...to is na něm byla za celý den jen jendou???

Áňa řekl(a)...

:)) hej File nee :)) tak to jakože nebylo myšlené :D to by si musel zbaštit tolik fondue a zapít to takovým množstvím mlíka abys pochopil

Domi řekl(a)...

hej a jakto, že tam chybí můj zamilovaný telefonát??:( hej já pak skončila silvestr taky velice vesele:D

Unknown řekl(a)...

Silvestr? :D Domi možná tam chybí protože si slavila něco jiného :D :*