pátek 26. června 2009

Den v Praze přinesl spoustu poznatků ;)




1. Ona vlastně Praha není zase tak ošklivá. V podstatě je to největší dávka anonymity, co se vám v naší republice může dostat. Navíc je tady Josefka, což je milý benefit, ne?
2. Mámina práce vlastně není žádná vanilková kávička, ale pěkně hořký turek. Je zvláštní, ale přitom hrozně přínosně, sledovat svoje rodiče při práci. Zjistila jsem, že umí skvěle argumentovat a dalo by se říct, že se živí kecálkováním v dobrém slova smyslu ;)
3. Burger King je cool, i když je postaven na Hlavním nádraží. Mám novou královskou korunu a platonicky miluju prodavače těchto lahodných fastfoodových dobrůtek.
4. Xindla X musíte buď milovat nebo nenávidět. Neexistuje nic mezi tím. A zrovna dneska nemůžu dostat z hlavy písničku "Čert nás vem". Není nic příjemného si na záchodě sociálních služeb v Počernovicích zpívat "dělej co se dělá, abys zapomněla, jak si osamělá", ale stane se. Lidé si v minulosti při práci na poli také zpívali.
5. Vstávat ve 3 ráno je vlastně vcelku fajn, den je pak hrozně dlouhý, zatočí se vám hlava a v tom vedru se dostanete do docela slušného delíria.
6. Josefka má impozantní diskokouli.
7. A co je nejlepší? Mít notebook v manager vlaku :) zvláště Apple. Není pravda, že "Apple sucks", ba naopak. Z Olomouce jsem koukala na Díky, že kouříte a do Olomouce na Trio z Belville a ani nevíte kolik lidí na to koukalo se mnou. Navíc můžete blogovat a pak to prostě jen vyvěsit. Poprvé v životě jsem mluvila s muslimkou a pche.. nechápu tyhle lidi. Když se někdo naproti vám začně z ničeho nic klanět Alláhovi a pousmívat se vedlesedícímu černochovi, že je extrémista, tak nezbývá než otočit volume a poslouchat Xindla více nahlas. Vlak je docela zajímavé místo na seznámení, ale někdy je lepší usnout.

3 komentáře:

Jossie 8D řekl(a)...

hej taky miluju prodavače, asi tam začnu chodit častějc, ale budu pak tlustá přetékající špekatá koule a nebudu se mi líbit, co s tím??? nicméně sou to počernice :oD

AutumnCollection řekl(a)...

Hmm..k bodu 3, taky existuje možnost, že je někomu prostě ukradený. Nenávist bych do toho netahal :).
Zkuste někdy v Ově místo Mekáče burgery na Husáku ;)

Anonymní řekl(a)...

Burger King je dobry, Xindl je dobry a Apple je dobre (i kdyz me momentalne zlobi telefon) :o)