úterý 3. srpna 2010

Koťátko.



Do Krnova přijel krapet histerický špek s informací, že křeček má dvě další nohy, které jsou nechutné, velké a černé. Čím to jen může být? Že by tím, že je jeho klícka přesunuta na mikrovlnou troubu z níž pronikají nebezpečné paprsky? Nebo je to genetický mutant a nikdo neví co z něj kdy vyleze?
Při příjezdu do Brna jsme zjistili, že se nejedná o nic jiného než trochu větší koule. Nic černého a tlejícího. Prostě jen koule. Bohužel jsme s křečkem neměly moc dobré vztahy. Žili jsme spíše vedle sebe než spolu a moc to neklapalo. Zuzčina hysterie se tedy stala posledním krokem k jeho vypuštění do přírody. Řekněme tedy, že křeček šel na vandr. Předtím neopomněl zanechat v prstových polštářcích nějaké ty stopy zubů na rozloučenou. Je pryč. Na jeho místo nastupuje kočka. Je to takový koloběh. Po kočce pes, pak třeba ovce, kůň nebo dinosaurus.

4 komentáře:

Jossie 8D řekl(a)...

neee, ty si vypustila křečka? to je strašně zlé, kruté a amorální...a to není nadsázka...to si opravdu myslím :o/ vždyť to je jako bys ho dala na do té mikrovlnky a upekla ho....to jepro něj jistá smrt, pokud ho nesežere hned první větší zvíře které ho potká tak si prostě nedokáže udělat obydlí ani ehnat potravu-tys ho zabila...

Áňa řekl(a)...

Ale. Vim, ze se to nedela a ze to je hnusne, ale kdyby si znala vsechny okolnosti, tak bys to chapala.. :*

"Anonym" řekl(a)...

Křeček se sám v pohodě uživí, pokud ho tedy Áňa nevypustila před KFC-čkem :) To by mu tam pak musela nechat nějaké drobné na některé z těch "skvělých" pokrmů.

Jossie 8D řekl(a)...

to pochybuju, já se zachránce odvržených zvířat...